Cea mai frumoasă comoară – The most beautiful treasure


FOR ENGLISH VERSION CLICK HERE

.

truth

source: Google Image

Fiecare suflet are o nuanță de magie. Parcă ar fi o îmbinare între distrugere şi salvare, între teamă și curaj, între ură și iubire.

Toți rătăcim în labirintul sufletesc al altor oameni. Chiar dacă de multe ori ne străduim să vedem dincolo de ușa fiecărei inimi, căutăm fără să știm cheia care ar putea să ne permită să pătrundem în adâncul necunoscut al ființei iubite. Fără a ști că încercarea noastră doar ne arată cât de mult suntem respinși.

fiecare suflet are o nuanță de magie

universe full of secrets

source: Google Image

E adevărat că pentru a intra într-un suflet e greu. Nu știi niciodată unde e cheia. Poate că a rămas la altcineva sau poate a fost aruncată printre stele, pentru a se asigura că nimeni nu va putea vreodată să “zboare” până în înaltul cerului, căutând să străbată mai multe lumi, mai multe galaxii, pentru a deschide o simplă ușă încuiată de durere și frică.

frightened souls

source: Google Image

Mi se pare trist… Acest gen de “uși” ascund cele mai frumoase comori. E acel fel de comoară care nu se compară cu nimic și care valorează mult mai mult decât mi-aș putea imagina. Acele suflete speriate sunt fermecătoare. Ele îți dau lumea peste cap. Te fac să le iubești prin puritatea zâmbetelor și prin sclipirile jucăușe ale ochilor.

acest gen de “uși” ascund cele mai frumoase comori

frightened souls

source: Google Image

Aceste suflete firave au nevoie de o rază de lumină, indiferent de cât de mult strălucesc ele în întuneric. În momentul în care un astfel de suflet își va găsi casa în inima, mintea și mâinile tale, prețuiește-l! Se găsesc rar și s-ar putea ca, odată pierdut unul, să nu mai găsești altul oricât ai cutreiera lumea.

Înainte de a pleca, aruncați o privire pe blog-ul meu de fotografii. Găsiți acolo “Ochiul lui Dumnezeu“. 

ENGLISH VERSION

FOR ENGLISH VERSION CLICK ON PHOTOS BELOW

Follow the fragrance

Maze of soul lined by flowers 

Once entered no end

another masterpiece

by my friend AshiAkira

Before you leave, take a look on my photo blog to see the EYE OF GOD

26 thoughts on “Cea mai frumoasă comoară – The most beautiful treasure

  1. Ma bucur pentru/de curajul si sinceritatea cu care te exprimi. Imi amintesc ca a fost o vreme cand gandeam astfel de lucruri dar anturajul si educatia primita m-au facut sa reprim astfel de porniri si sa o apuc pe cai “realiste” spun ei… Citesc cu placere randurile tale de fiecare data. Sunt ca o gura de aer curat intr-o lume mult prea materialista.

    Liked by 1 person

    • Cum spune si tata, sunt la varsta la care-mi permit sa spun lucrurilor pe nume. Iar el este cel care ma incurajeaza cel mai mult. Tata spune asa: “Dacă de mică pleci în viață cu coloana dreaptă, nu ți-o va îndoi nicio furtună”.
      Multumesc tare mult pentru gandurile tale frumoase. Să ai o zi minunată! ❤

      Liked by 2 people

      • Ai un tată minunat! Jos pălăria în fața dumnealui!!! 😊
        Și câtă dreptate are în cele spuse.

        Bravo! Te admir mai mult pe fiecare zi, suflet drag. (: Să știi, chiar dacă nu îmi permite mereu timpul să îți comentez articolele, un gând frumos și de aperciere tot zboară spre tine. 😍

        Pot afirma că și acest articol e unul dintre preferatele mele, l-aș reciti la infinit și tot nu m-aș sătura! Îmi place tare mult și sunt total de acord cu tine! Sufletele acestea de care spui, ar trebui prețuite mai presus de propria-ți ființă. Sunt sufletele ce te vor face să radiezi de fericire în fiecare clipă a vieții. 😊

        Liked by 1 person

        • Ce pot să răspund eu la aceste cuvinte minunate?! Îți mulțumesc foarte mult. Nu am cuvinte să exprim ce simt citindu-le. Ești o drăguță și comentariile tale mă onorează de fiecare dată. Mă bucur că ne-am găsit aici în lumea virtuală.
          Cât despre tata… Daaaa… Știu ce comoară am acasă. Mulțumesc din nou
          O zi excelentă îți doresc. Pup :*

          Liked by 1 person

          • Și eu îți mulțumesc și da sentimentul e reciproc. Mă bucur enorm că te-am întâlnit pe aici. Trăiască WordPress-ul! :))

            Multă sănătate tatălui tău! O zi minunată și ție, draga mea! Te pup 💚😊

            Liked by 1 person

  2. Pingback: Cea mai frumoasă comoară – The most beautiful treasure — look around! | nz

  3. M-ai lasat fara Cuvinte! Cred cu tarie cele scrise de tine, respect tatalui tau, te felicit din ❤ pentru ceea ce faci ! Ne dai multora raspunsuri la intrebari ce de mult nu aveau raspuns.Multumesc draga mea Mona! O zi superba, frumoasa, cum ti-o doresti tu ! ❤

    Liked by 2 people

    • Si tu m-ai lasat fara cuvinte, Ileana 🙂 Nu pot decat sa-ti multumesc pentru cuvintele spuse din inima si sa-ti doresc si eu o zi senina si plina de frumusete.
      Te imbratisez cu drag!
      Monica ❤

      Liked by 1 person

Leave a comment