Liniștea vreau să-mi fie zgomotul – I want the silence to be my noise


For English version click here

mopana-silence-to-be-my-noise-03

Source: Google Image

Simt nevoia de a sta singură cu gândurile mele, în lumea mea unde mă simt protejată

mopana-silence-to-be-my-noise-02

Source: Google Image

În această viață existe multe momente în care singura dorință a unei persoane este liniștea. Sunt perioade în care sufletul obosește, psihicul cedează și corpul renunță. Atunci, noi, sau mai bine o spun subiectiv… Atunci eu vreau ca lumea să tacă pentru o perioadă. Simt nevoia de a sta singura cu gândurile mele, în lumea mea unde mă simt protejată.

Vocile, asemeni ancorelor, mă opresc din a mai fii lucidă

mopana-silence-to-be-my-noise-01

Source: Google Image

În acele clipe vreau ca singurătatea să-mi fie companie, gândurile să-mi fie alături, iar liniștea să-mi fie zgomotul. M-am obișnuit să fiu înconjurată de oameni și să mă învârt printre ei ca peștele prin apă, dar nu pot mereu. Uneori mi se pare greu, chiar obositor să ascult, să înțeleg sau să cred vorbele care-mi sunt spuse. Poate pare ciudat, dar în acele momente, vocile mi se par “grele”, ca niște lanțuri de care atârna greutăți, ce-mi îngreunează drumul, gândirea, visele și viața.

Sunt perioade în care sufletul obosește, psihicul cedează și corpul renunță

mopana-silence-to-be-my-noise-04

Source: Google Image

Vocile, asemeni ancorelor, mă opresc din a mai fii lucidă. Deși sunt rare momentele în care oamenii mă obosesc, simt emoțiile, stresul și gândurile ca niște lovituri violente ale vieții. Indiferent de felul în care sună ceea ce simt în acest timp, că e dur sau nu, îmi permite să-mi fac timp pentru propria persoană, să mă înțeleg și să am rabdare cu mine. În concluzie, îl pot considera benefic, indiferent de clipele care trec atunci, din ce în ce mai greu.

 

17 thoughts on “Liniștea vreau să-mi fie zgomotul – I want the silence to be my noise

  1. Pingback: Today on look around! | look around!

Leave a comment