Holurile pustii prind viață – Empty hallways get back to life


For English version click here

Prima zi de liceu!

mopana-school-had-started-01Timpul vacanței s-a sfârșit, iar o dată cu asta, holurile pustii și reci ale liceelor prind viață printr-o mare de zgomote, de voci și de râsete. Noua perioadă este a culturii, educației, responsabilităților și învățării. Prima zi de liceu este un nou început, atât pentru profesori, cât și pentru elevi.

mopana-school-had-started-02Eu, acum, mi-am pus tricoul alb, ghiozdanul în spate și plină de energie am pornit la drum. Nu mi-am imaginat câtă energie și câtă bucurie poate exista o dată cu începutul școlii. Deși dorul de vacanță este, încă, apăsător, orele de curs nu îmi afectează starea și gândurile. E adevărat că mie îmi place la liceu. E cel mai bun loc pentru socializare, pentru căpătarea unor noi cunoștințe și pentru formarea multor experiențe inedite.

15 thoughts on “Holurile pustii prind viață – Empty hallways get back to life

  1. Succes in noul an! Mie imi place mai mult viata de dupa liceu pentru ca de mica mi-am dorit independenta, sa fie eu pe barba mea si sa nu imi sufle nimeni in ceafa si sa imi spuna la orice pas ce sa fac. Asa a fost la mine.. Am amintiri frumoase la liceu si acum as face o vizita pe acolo doar asa sa vad galagia, glumele, zarva si rasul din fiecare pauza 🙂

    Liked by 1 person

  2. Pingback: Today on look around! | look around!

Leave a comment