Vis împlinit la Viena – A dream came true at Vienna


FOR ENGLISH VERSION CLICK ON PHOTOS BELOW

Toți avem dorințe, toți vrem ca ele să se împlinească. Ăsta e un mare adevăr!

Putem merge până în pânzele albe ca să ne îndeplinim o dorință. Eu am fost până în Viena ca să-mi îndeplinesc dorința de a purta o rochie de epocă.

Mai ales că acest vis face parte dintr-o lungă listă de dorințe pe care sper că le voi împlini până la sfârșitul vieții.

Dar să ne întoarcem la Viena. De fapt, la Palatul Schonbrunn, una dintre țintele de vizitat aflate pe lista noastră. Ca în orice palat, aici erau tot felul de lucruri minunate din vremuri demult apuse. Ceea ce mi-a atras însă atenția a fost o sală plină de costume și rochii de epocă.

Primul meu gând a fost: “TATI, VREAU ACOLO!”. În acel loc erau atât de multe rochii… Care mai de care mai frumoase. Și nu știam dacă este aievea sau este un vis. Dacă pot să intru acolo sau doar să admir de departe. Așa că am fost și am întrebat. Și ce credeți? Era aievea, nu un vis.

În câteva poze și un GIF vreau să vă arăt ce am probat și vreau să știu părerea voastră despre cum îmi vin. Eu vă spun doar atât: m-am simțit ca o marchiză… sau ca o contesă… ca o baronesă sau ca o prințesă…

A fost un vis! Un vis împlinit 🙂 

Mai multe fotografii de la acest shooting puteți vedea pe blogul meu de fotografii, aici.

86 thoughts on “Vis împlinit la Viena – A dream came true at Vienna

  1. Wow…That is wonderful Monica. I always think it is wonderful when someone can live their dream. But this is really special because of the palace and you look lovely in the dress (gown?). I’ve seen the gif on your site and wondered about it. That is so cool. Cheers!

    Liked by 1 person

  2. Isn’t it magical, how some places have a vintage feeling about themselves! I can think of your excitement when you saw the classic dress and immediately wanted to get them! You look like a princess of the old castles ! 🙂 Congratulations for realizing a dear dream of yours! 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment